Kosmetika - recenze

Rtěnka - Avon Mark - Roasted Red

23. března 2018 v 14:15 | Niké
Avon Mark - Roasted Red #1 by NikiNike
Ahoj!

Po čtvrt roce jsem zde s kosmetickou recenzí a to na rtěnku, která vlastně ani není moje, ale mám ji půjčenou od kamarádky a natolik mě zaujala, že jsem se rozhodla zrecenzovat Vám ji dřív, než ji vrátím zpět své majitelce. Jde o rtěnku Mark z Avonu, konkrétě o odstín Roasted Red.

Co slibuje?

  • Známá rtěnka v novém bílém obalu Mark
  • Dodává objem díky kolagenu
  • Vyhlazuje rty díky retrinolu
  • Zpevňuje díky kofeinu

Miss Sporty Studio Lash Metallic Eye Liner

16. listopadu 2017 v 23:55 | Niké
Miss Sporty Studio Lash Metallic Eye Liner #1 by NikiNikeAhoj!

Osobně si nedovedu představit líčení bez oční linky. Ať už je ta linka hodně výrazná nebo jen tenká, která dokresluje celkový dojem. A kromě klasických černých linek mám ráda také různé barevné alternativy. A jednou z nich jsou tekuté metalické linky od Miss Sporty.

Co slibují?

Miss Sporty - Tekuté oční linky Studio Lash Eyeliner
Ultra přesná, tenká a snadná aplikace.
Vysoce pigmentované složení.
Oftalmologicky testováno.

Nivea tělové mléko do sprchy

22. října 2017 v 21:41 | Niké
Nivea body milch shower by NikiNikeAhoj!

Přichází zima a naše pokožka tím značně trpí. Proto je nutné ji vyživovat a hydratovat, aby byla k světu. Mám problém ten, že když se namažu, opravdu na sebe jen nerada dávám nějaké oblečení, snad jedině župan mi nevadí. Byla jsem zvědavá, jak moc inovativní je tělové mléko do sprchy, a jestli to opravdu funguje!

Co slibuje?

Máte málo času, ale přesto chcete o pokožku pečovat? Intenzivní a rychlou výživu ji můžete dopřát už ve sprše. Unikátní složení s mandlovým olejem i suchou pokožku dokonale vyživí a dlouhodobě chrání před vysušováním. Po umytí běžným sprchovým gelem použijte tělové mléko do sprchy. Opláchněte, osušte se a máte hotovo! Užijte si snadnou cestu k hebké pokožce: NIVEA Výživné tělové mléko do sprchy.

Miss sporty Clubbing color Lak na nehty

19. srpna 2017 v 15:56 | Niké
Miss Sporty #1 by NikiNikeAhoj!

Do práce nesmím nosit nalakované nehty dokonce ani bezbarvým lakem, nesmím si nehty ani nijak jinak upravovat (musíme je mít hezky zastřižené bez gelu apod). A proto si užívám každého volna, kdy si nehty můžu nalakovat! Na léto jsem si vybrala krásnou mintovou barvičku od Miss Sporty! Odstín 160!

Tekuté oční linky Trend it up Ultra Black

10. srpna 2017 v 23:51 | Niké
Ahoj!

Každá z nás má svou vlastní techniku líčení, každá víme, co nám sluší, a co se nám líbí, a ačkoliv se pokaždé namalujeme jinak, přesto většinou máme nějaké poznávací znamení. Mým poznávacím znamením je rozhodně linka na horním víčku, někdy barevná, někdy kombinovaná, ale nejčastěji rozhodně klasická černá. Namalování hezké oční linky je kumšt, takže jakákoliv pomoc je fajn. A kvalitní linky s kvalitním aplikátorem jsou zázrak. Já osobně preferuji linky tekuté, protože se mi s nimi pracuje nejlíp a zatím se mi zdá, že mají ve většině případů i skvělý finish. Už nějakou dobu používám tekuté oční linky od dm-značky trend it up ultra black. Jak jsem s nimi spokojená?

trend it up Liquid Eyeliner Ultra Black #1 by NikiNike

Co slibují?

trend it up Liquid Eyeliner Ultra Black #2 by NikiNikePrecizní, ultra černá oční linka s intenzivní krycí schopností

Yves Rocher - Nutritive végétal- čistící gel

19. července 2017 v 17:49 | Christie
Nazdárek!

Po delší době obohatím blog o recenzi na kosmetiku. Jak už jsem se již zmínila v předchozím článku o Yves Rocher, odkaz zde , dnes tomu nebude jinak.
Jedná se o přípravek z řady Nutritive végétal.


YVES ROCHER - NUTRITIVE VÉGÉTAL - ČISTÍCÍ GEL NA OBLIČEJ

Výsledek obrázku pro yves rocher nutritive végétal

Konturovací paleta Gabriella Salvete

12. května 2017 v 10:26 | Niké
Ahoj!

Pokud jste takové bledulky jako já, a nemáte žádnou barvu ve tváři, tak jste si již jistě zamilovali trend konturování. Konečně má člověk možnost vypadat skutečně jako člověk a ne jako nějaká mrtvolka. Ale vykonturovat dobře obličej je tak trošku umění. Dnes přicházím s recenzí na konturovací paletku od Gabrielly Salvete, která je dle mého názoru naprosto dostatečná pro konturování alespoň co se začátečníků týče.

Gabriella Salvete Contouring palette #1 by NikiNike

Victoria beauty - Náplasti na čištění pórů na nose

11. dubna 2017 v 20:18 | Niké
Ahoj!

S černými tečkami máme problém asi každý z nás. Jsou to vlastně nečistoty, které se nám usazují v pórech, jako je maz nebo třeba make-up. Proto je důležité pleť opravdu pravidelně čistit a nekašlat na to. Pleť je nejlepší čistit 2x denně a 2x týdně si udělat peeling, a ono je to na pleti hned znát. Dnes tu mám trochu alternativu "rychlého vyčištění" hlavně nosu, protože v tomto okolí se nám dělá nejvíce černých teček. Proto vám sem dávám recenzi na náplasti na čištění pórů na nose od Victoria beauty, co se mi na nich líbí x nelíbí a proč?

Co slibují?

  • Důkladně odstraňují nečistotu, mastnotu a černé tečky na nose
  • Intenzivně čistí a stahují póry
  • Zanechávají Vaši pleť čistou a svěží

Dove Derma Spa

26. února 2017 v 18:09 | Niké
Ahoj :)

Najít opravdu dobré tělové mléko mezi všemi těmi produkty, které jsou dnes u nás k dostání, dá někdy opravdu zabrat. Proto přicházím s novou recenzí a to tentokrát na tělová mléka od Dove. To zlaté je Derma Spa goodness3 (pro sametově jemnou, sjednocenou a zářící pokožku) a tyrkysové je Derma Spa uplifted+ (pro pružnější a pevnější pokožku).

Co slibují?

Derma Spa Goodness Body Lotion - Tělové mléko
  • tělové mléko Derma Spa Goodness³ pro sametově jemnou, sjednocenou a zářící pokožku obsahuje vzácné omega oleje a technologii Cell-Moisturisers™ působící uvnitř buněk
  • dopřejte si každý den rozjasněnou a sametově hebkou pokožku, jako po návštěvě luxusních lázní
  • hydratuje pokožku
  • vyživuje pokožku
  • obsahuje technologii Cell-Moisturisers
  • vhodné pro každodenní použití

Garnier Pure Fruit Energy

24. ledna 2017 v 15:25 | Niké
Ahoj :)

Opět jsem tu s recenzí na kosmetický produkt a tentokrát se zaměříme na péči o pleť. Jde o Garnier Pure Fruit Energy, což je energizující peelingový gel, který má uvolňovat a stahovat póry a rozzářit pleť.

Baby Lips electro

6. ledna 2017 v 12:06 | Niké
Baby Lips electro by NikiNikeAhoj :)

Po dlouhé době Vám přináším recenzi na kosmetický produkt a tentokrát to bude Baby Lips electro odstín Strike a Rose. Já jsem byla ze začátku k Baby Lipsům hodně skeptická, ale přímo tento electro mě naprosto dostal!

Co slibuje?

Nejoblíbenější balzám na rty, který nesmí chybět v žádné kabelce! Hydratační účinky balzámů přetrvávají až 8 hodin po aplikaci.

Manufaktura - levandulový antistress krém na nohy a ruce

20. prosince 2016 v 18:08 | Christie
Protože Vánoce jsou v plném proudu, sháním dárky a jako první myslím na kosmetiku. Na tenhle krém jsem narazila náhodou. Nevlastní babička má ráda levanduli. Tak jsem ji od AVONU objednala levandulovou sadu ( tělový krém a krém na ruce). Jenže sadu už neměli na skladě, a tak jsem si musela poradit jinak.

Zavítala jsem tedy do prodejny s názvem MANUFAKTURA. Obchod prodává výhradně přírodní kosmetiku z ovoce, bylinek, piva, vína, výtažek z mrtvého moře a dokonce i pánové najdou svůj koutek :)
MANUFAKTURA nabízí nejen krémy, ale také sprchové gely, šampony, tuhá mýdla, sůl do koupele, balzámy na rty, zklidňující gely proti akné, pleťové masky,pleťové vody atd...
Zašla jsem k regálu s levandulí a sáhla po krému na ruce a nohy. Nejenže udělám radost babičce,ale já si též jeden vzala pro sebe, protože ta vůně a jemnost mě uchvátila :)


Barva na vlasy Palette Deluxe Intensive Oil-Care Color

27. listopadu 2016 v 23:19 | Niké
Ahoj :)

Tentokrát jsem tu po delší době s barvou na vlasy od Palette. Vzhledem k tomu, že mi vlasy rostou hodně rychle a na barvených vlasech je to samozřejmě znát, tak si je barvím poměrně často. Vyzkoušela jsem už hodně barev - s některými jsem byla spokojena více, s některými méně, ovšem tato barva ... raději pojďme na samotnou recenzi.

Co slibuje?

  • Sytá, luxusní a dlouhotrvající barva
  • Rozmazlující péče pro fascinující lesk
  • Perfektní krytí šedin
  • Dlouhotrvající

Catrice - Better Than False Lashes Volume Mascara (Ultra Black)

8. listopadu 2016 v 13:54 | Niké
Za poslední dobu jsem opět nasbírala pár řasenek a ze všeho nejdříve Vám tedy představím tu, která mě zaujala už od prvního nalíčení, a to je řasenka od značky Catrice - Better Than False Lashes Volume Mascara - s dodatkem Ultra black

Co slibuje?

Řasenka nabízí tvým řasám dramatický objem, senzační délku a extrémní zatočení- lepší než umělé řasy. Navíc se řasenka jednoduše nanáší: unikátní kartáček totiž zachytí každou řasu. Oftalmologicky testováno. Dostupné i ve verzi Ultra Black a ve voděodolné verzi.
  • Maximální objem řas
  • Efekt umělých řas
  • S kartáčkem triple-volume

Yves Rocher - Nutritive végétal

7. listopadu 2016 v 8:11 | Christie
Už nějaký ten pátek naštěvuji obchod Yves Rocher. Nejprve jsem měla na tuhle kosmetiku skeptický pohled. Říkala jsem si :" Další blbosti za nehorázné peníze." Jenže jsem byla v zoufalé situaci. Má pleť je suchá, citlivá, hlavně po umytí vodou, která je u nás tvrdá. Vyzkoušela jsem různé přípravky a výsledek? Buď mě pleť po aplikaci přípravku pálila, svědila a měla jsem ji ještě zarudlejší než předtím.
Tak jsem zalezla do obchůdku Yves Rocher a pátrala po "novém zázraku" . A světe div se, štěstí se konečně na mě usmálo a dalo mi 2 parádní přípravky , které používám na odlíčení a vyčištění pleti.
A o čem konkrétně budu psát?

YVES ROCHER NUTRITIVE VÉGÉTAL

Co je to?


Výživné odličovací mléko pro suchou a velmi suchou pleť a vyživující pleťová voda

Co slibuje?

Vyživovací odličovací mléko
Šetrně odstraňuje stopy líčení a nečistot. Pleť je okamžitě vyživená a jemná na dotek díky výtažku z jasanu. Bez parabenu a minerálních olejů a barviv. Dermatologicky testováno






Vyživovací pleťová voda
Dokončuje odlíčení, odstraňuje zbytky nečistot a připravuje pleť na další péči. Tonizuje, změkčuje a rozjasňuje pokožku.





Aplikace

Denně mléko aplikujte na obličej pomocí kosmetického tamponu. Po té aplikujte na obličej pleťovou vodu. Vyhněte se okolí očí !
Já mléko i vodu aplikuji na obličej ráno a večer.

Pozitiva
- vůně mléka i vody je neutrální
- po aplikaci je pleť vláčná a jemná, nesvědí mě a nepálí
- velmi dobře odstraní make-up i s menším množstvím pleťového mléka a vody
- cena se pohybuje různě ( například teď 1 přípravek stojí 139 KČ, což mi přijde akorát)
- dostupnost : Obchod Yves Rocher či e-shop www.yves-rocher.cz

Negativa
-žádné

Kdo má suchou až velmi suchou pleť, tak šup šup do obchodu :) Za sebe dávám výrobku jedničku s hvězdičkou :)

Nivea intimo

19. srpna 2016 v 9:48 | Kalypsó
Nivea intimo by NikiNikeIntimní mýdlo nejspíše používáme každá. Na trhu je dnes již mnoho druhů a já přicházím s dalším, tentokrát od Nivey...

Co slibuje?

Sprchová emulze Nivea Intimo 2 v 1 DOUBLE EFFECT jemně myje intimní partie. Díky avokádovému oleji umožňuje jejich šetrné oholení a zároveň předchází nežádoucímu podráždění po holení. Obsahuje kyselinu mléčnou, která je přirozenou součástí intimních partií a je nezbytná pro udržení jejich zdravé, přirozeně kyselé úrovně pH. Jemné složení dodává příjemný pocit čistoty a hebkosti po holení.
  • Neobsahuje mýdlo
  • Gynekologicky a dermatologicky testováno a schváleno
  • Vhodné pro každodenní použití

Loreal Paris - Elseve - Hedvábný olej

17. února 2016 v 17:57 | Kalypsó

Když jsem to poprvé slyšela (olejíček na vlasy), tak jsem se jen ušklíbla, co to může asi tak být. A nakonec vám jdu tento zázrak představit!

Co slibuje?

Zaceluje roztřepené konečky, chrání vlasy, dodává výjimečný lesk, regeneruje vlasy.

Moje recenze

Lahvička je poměrně malá (vejde se krásně do kabelky) o objemu 100 ml. Cena se pohybuje kolem 200,-, ale musím říct, že se tato investice skutečně vyplatí.

Jako první mě zaujala jeho krásná vůně. Musím říct, že mi vlasy po něm voní ještě takto krásně hodně dlouho.

Pro některé rýpaly. Ne, opravdu vlasy nemastí. Problém je spíše v tom, že někteří prostě neumí dávkovat. Na přípravdu je psáno, že stačí 3 - 4 kapky rozehřát v dlaních a aplikovat do vlasů. Já mám dlouhé a hodně husté vlasy, stačí mi kapky 3 a rozhodně je mastné nemám!

Essence - odličovací ubrousky (i pro voděodolný make-up)

8. února 2016 v 19:38 | Kalypsó
Ahoj milé čtenářky,
po 2 měsících jsem tu s další recenzí, tentokrát na odličovací ubrousky. :)

Co slibují?

Odličovací ubrousky k odstranění voděodolného make-upu - dokonalé a jednoduché odlíčení očí, rtů a obličeje, odstraní i voděodolný make-up, dermatologicky testováno, používá se pouze na zdravou pleť.

Moje recenze

Ubrousky jsou v poměrně malém sáčku, který se parádně hodí do kabelky. Otvírání je lepící, ale nestalo se mi, aby ubrousky vyschly a to je mám otevřené celkem dlouho!

Ellie - Vlhčené kosmetické polštářky

6. prosince 2015 v 10:53 | Kalypsó
Už před nějakou dobou jsem objevila tyto odličovací polštářky a jsem z nich nadšená, takže vás jdu s nimi seznámit. ;)

Co slibují?

Jemné polštářky na odstranění očního make-upu. Polštářky ze 100% bavlny obsahující výtažky z Aloe Vera, mají čistící a zvláčňující účinky. Vyživují oční řasy a obočí.

Moje recenze

V této jedné krabičce je 50 ks tamponků. Řeknete si: "To není moc...", ale mně stačí jeden tamponek na odlíčení celé pleti, maximálně 2 na dočištění. Jsou tolik napuštěné, že zvládnou krásně odstranit jakkoliv důkladný make-up.

Lak na nehty - Flormar Supershine

8. listopadu 2015 v 13:46 | Kalypsó
Tento lak mám doma už hodně dlouho, ale teprve před pár týdny jsem ho poprvé vyzkoušela. Tak ho Vám jdu také představit. ;)

Moje recenze

Cena se v obchodech pohybuje od 60 do 90,-, což není zrovna málo, ale na oficiálních stránkách Flormar ho mají za 29,-. Otázkou je, na kolik vás vyjde poštovné.

Sehnat tento lak taky není vůbec jednoduché, neboť je prodávají jen v kioscích Flormar, Teco MY a Douglas.

Existuje široká škála barev těchto laků, takže si vybere opravdu každý.

Lak má 10 ml, takže vydrží poměrně dlouho. Může se na první pohled zdát, že je hodně tekutý, ale právě i díky tomu se s ním perfektně pracuje a v podstatě krásně zalije celý nehet, takže i přes malý štěteček jsem s jeho aplikací hodně spokojená.

B.U. Candy Love - deodorant & Toaletka

4. října 2015 v 13:42 | Kalypsó
K Vánocům (to už je hodně dlouho) jsem dostala opět toaletku a deodorant z řady B.U., neboť ji mám strašně moc ráda! A světe div se...oboje jsem vypotřebovala až asi před týdnem. :)

Co vůně slibuje?

Hlava: jahoda
Srdce: fialka, jasmín
Základ: vanilka, pralinky, santalové dřevo
B.U. Candy Love je sladká dívčí vůně. Parfém se otevírá akordy neodolatelné a šťavnaté sladké jahody. V srdci se rozvíjejí tóny modré chrpy a něžného jasmínu. V základu vás překvapí sladké a lahodné pralinky s vanilkou a pižmem. Neváhejte a vyzkoušejte elegantní kombinaci květinových, ovocných a dřevitých tónů, která vás učiní mile sladkou a neodolatelnou.

Londa Color #45

3. října 2015 v 16:38 | Kalypsó
Londa Color Blend Nr. 45 #3 by NikiNikeMinulý týden jsem se už vážně musela nabarvit, neboť ty odrosty byly už nehorázné. Ale koho to má pořád bavit? Já bych se mohla barvit každých 14 dní, protože mi vlasy rostou neskutečně rychle! Tentokrát jsem vyzkoušel barvu Londa. A jak jsem s ní spokojená?

Co barva slibuje?

Hledáte barvu plnou života? Technologie Color Blend barev Londa kombinuje syté pigmentové odstíny. Jejich vzájemným působením se vytváří vícetónová barva, která se k vám dokonale hodí. S naším exkluzivním systémem můžete svoji vícetonovou barvu udržet uvnitř vlasů a překrýt svoje šediny až na 8 týdnů.

Moje recenze

Miss Sporty Studio Lash Mascara

28. září 2015 v 13:02 | Kalypsó

Mascara Miss Sporty Studio Lash #3 by NikiNike

Co řasenka slibuje?

  • viditelně řasy až o 60% prodlouží a až o 70% nadzvedne
  • vychytávkou řasenky Studio Lash je silikonový kartáček
  • díky nové technologii řasy pročeše, oddělí a pozvedne až k nebi

Řasenka - essence tha Lash Curler

27. září 2015 v 14:27 | Kalypsó

Mascara the Lash Curler #3 by NikiNikeMascara the Lash Curler #3 by NikiNikeCo řasenka slibuje?

Crazy natočení! Inovační řasenka s manuálně otočným kartáčkem. Unikátní kartáček můžeš otáčet podle libosti- více nebo méně- zatímco nanášíš řasenku pro natočení svých řas. Protože kartáčkem otáčíš manuálně, nepotřebuješ k tomu žádné baterky. Naprostá inovace, se kterou si užiješ spoustu legrace. Oftalmologicky testováno.

Moje recenze

Na této řasence mě nejdřív zaujal vzhled, protože obal má opravdu krásný! Bohužel jsem jen nepochopila tu srandu na víčku/kartáčku, tedy ten otáčecí průhledný plast. Díky němu se mi s řasenkou akorát špatně manipuluje! :(

Co bych hodnotila pozitivně, tak to je cena. Dnes je opravdu těžké koupit řasenku za rozumnou cenu a za tuhle dáte jen 100 kč.

Lak na nehty - Essence the gel nail polish

20. srpna 2015 v 22:14 | Kalypsó
V časopisu InStyle byl jako dárek tento lak od essence, který jsem již stihla vyzkoušet, takže tady máte další recenzi. ;)

Co lak na nehty slibuje?

DLOUHOTRVAJÍCÍ LÁSKA- laky na nehty gel nail!



94% bylo celkově velmi spokojeno nebo spokojeno s laky gel nail

89% potvrdilo, že laky gel nail jsou dlouhotrvající

99% potvrdilo krásný lesk (gel shine) laků gel nail
98% potvrdilo dobré krytí laků gel nail

Moje recenze

Je pravda, že tento lak se dá koupit od 45 - 60,- a v podstatě ho můžete najít v každé dobré drogerii.
 
 

Reklama